Anti Gravitasyonel Yokuş
Vitesi boşa alınmış araçların kendi kendine yukarı çıktığı yokuşlara verilen ad. Türkiye’ de şimdiye kadar 4 anti gravitasyonel yokuş saptanmıştır. Bu yokuşlar çeşitli zamanlarda televizyon kanallarında tanıtılmıştır. Diğer ülkelerde ‘Manyetik Tepe’ ya da ‘Anti Gravitasyonel Tepe’ adı da verilen bu yokuşlardan keşfedilenlerin sayısı 19’ u bulmuştur.
Bu yokuşların rastlandığı diğer ülkeler Kanada, ABD, Avustralya, İngiltere, Fransa ve İtalya’ dır. İngiltere’ deki böyle bir yokuşta, nehir yukarı doğru akmaktadır. Buradan, manyetik değil anti gravitasyonel bir etkinin söz konusu olduğu anlaşılmaktadır. Bu yokuşlardan en ilginci Kanada’ da New Brunswick, Moncton yakınlarındaki Magnetic Hill’ dir. Tepede çekim etkisi gündüz aşağıya, gece yukarıya doğru kendini göstermektedir. Yani gece olunca vitesi boşa alınmış araçlar yukarıya doğru çıkmakta, oradaki bir derenin suları yukarıya doğru akmakta, yuvarlak tahta sopalar ve cam bilyeler yukarıya doğru yuvarlanmaktadır. Gündüz olunca ise her şey normale dönmektedir.
Manyetik Anomali Alanları:
Yeryüzündeki, uçak ve gemilerin iz bırakmadan kaybolmalarının, manyetik sapmalarının ve anti gravitasyonel olayların cereyan ettiği, ‘’Bermuda Şeytan Üçgeni’ ne benzer bölgelere verilen ad. Araştırmacı İvan Sanderson yeryüzünde simetrik bir dağılım gösteren 12 manyetik anomali alanı olduğunu saptamıştır.
Bu alanlar yerkürenin bilinmeyen enerji haritasını çıkartmaya çalışan George van Tassel’ in Platon’ dan esinlenerek çizdiği 12 adet beşgenden oluşan dünya kristal modelindeki beşgenlerin ortalarıyla çakışmaktadır. Tassel dünyanın bilinmeyen enerji hatları iskeletinin, ‘Dodekahedron’ denilen bu düzgün çokgene, 20 eşkenar üçgenden oluşan bir başka düzgün çokgen olan ‘İkozahedron’ on oturtulmasıyla elde edilebileceği görüşündedir.
Fakat kimi araştırmacılara göre ‘Ley Hatları’ ında dolanan güç, bu manyetik alanlarında söz konusu olan manyetik güçten daha farklı bir güçtür. Ayrıca ley hatlarında akan enerjinin ana merkezleri 12 değil, 7 tanedir ve bir çokgenin yüzeyleri biçiminde simetrik dağılmamışlardır.
Kaynak: Dharma Ansiklopedi