13 (2)

Afrika Tanrı’ larının Tapınakları

3

7Tarih bilgileri dünyadaki ilk medeniyetin 6000 yıl evvel Sümerlilere ait olduğunu söyler. Michael Tellinger, Johan Heine ve önde gelen bilim insanlarından oluşan ekiplerin yedi yıllık araştırmaları sonucu, şaşırtıcı yeni arkeolojik ve bilimsel bulgular keşfedildi. Bu bulgular, Sümerlilerin hatta Mısırlıların tüm bilgilerinin 200.000 sene evvel Afrika’ nın güneyinde var olmuş bir medeniyetten miras aldıklarını gösteriyor (Altın madenciliği).

1Aynı zamanda bu medeniyetin insanları ilk Horus heykelini, ilk Sfenks’ i ve piramitleri, ayrıca en doğru taş takvimini yapmış (Adam’s Calendar). Kaybolmuş ve şu an ilk insanlar diye adlandırılan bu medeniyetin geride bıraktığı Adam’s Calendar, milyonlarca dairesel taş kalıntıların, antik yolların, tarım teraslarının ve binlerce antik madenlerin arasında en mükemmeli. Bu medeniyetin kurucuları bu günkü tüm insanların, dünyamızın enerji alanlarıyla ilgili gelişmiş bilgiye sahip atalarıdır.

6Onlar en sert kayalara resimler oymuş, güneşe tapmış ve Mısırlıların Ankh sembolünü (hayatın anahtarı ve evrensel bilgi) kendilerinden 200.000 sene evvel resmetmiş. Tellinger bu çığır açan yeni kanıtları, ‘Temples Of The African Gods’ (Afrika Tanrı’ larının Tapınakları) adlı en son 4kitabında sunuyor. Yeni keşifleri grafiklerle ortaya koyan bu kitap, şüphesiz bizim insanlık tarih bilgilerimizi çürütecek nitelikte. ‘Temples Of The African Gods’ kitabı daha evvel 20 ülkede yayınlanan ve ilgi gören ‘Slave Species of God’ (Tanrı’ ların Köle Türleri )ve ‘Adam’s Calendar’ (Âdem’ in Takvimi) kitaplarının devamıdır.

Kaynak: http://www.michaeltellinger.com/stone-circles.php

Çeviri: Çiğdem Sarıgül

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

secrets-of-the-bear-lodge

Toltek Bilgeliğinde Enerji ve Varlıklar

Toltek ya da şaman bilişinin temel öğesi, enerjidir. Evrenin en ince ayrıntısı bile bir ...