impossible_by_ex_astris1701-d623rcb

EVRENSEL KANUNLAR

1 ) Teklik Kanunu: Dünyadaki her şey birbiriyle bağlantılıdır. Yaptığımız söylediğimiz düşündüğümüz her şey etrafımızdaki diğerlerini dolayısıyla evreni de etkiler.

2 ) Titreşim Kanunu: Evrende her şey hareket halinde titrer ve dairesel şekilde dolanır. Aynı şekilde düşüncelerimiz hayallerimiz duygularımız kelimelerimizde evrende enerji parçacıkları olarak titreyerek ve salınarak hareket eder.

3 ) Etki Kanunu: Her olumlu hareket düşünceler ve duygularla desteklenerek hayallerimizin dualarımızın gerçekleşmesini etkiler.

4 ) Aktarım Kanunu: Bu kanuna göre dış dünyamız iç dünyamızın yansımasıdır. Yaşamın gerçeği iç dünyamızın gerçeğidir. Huzurlu olmak için huzuru iç dünyamızda hissetmeliyiz.

5 ) Etki tepki Kanunu: Evrende meydana gelen hiç bir şey şansa bağlı değildir. Her etkinin bir tepkisi vardır. Ne ekersen onu biçersin.

6 ) Karşılık Kanunu: Etki kanununun olumlu işleyişiyle elde edilebilen nimetler mutluluklar zenginlikler ve mükâfatlarıdır.

7 ) Çekim Kanunu: Benzer benzeri çeker kanunu. Çekim kanunu yaşamın sırrıdır.

8 ) Enerji dönüşüm Kanunu: Kişilerin sahip oldukları yeteneklerinin evrimiyle yaşamlarının koşullarını değiştirebilme gücü.

9 ) İzafiyet Kanunu: Einstein ‘ in görecelik kanunu: kendi durumumuzu ne kadar iyi ya da kötü algılarsak algılayalım daima bizden daha iyi ya da kötüsü vardır. Çünkü herkes ayrı bir dünyadır ve bu nedenle olaylar farklı algılanır.

10 ) Eylem Kanunu: Evrende her şey bir devamlılık halindedir. Ve her şeyin bir zıddı vardır. İstemediğimiz düşünceleri tam tersi düşünceye yoğunlaşarak bastırabilir ve değiştirebiliriz.

11 ) Ritim Kanunu: Evrende her şey titrer ve ritimle hareket eder ritimle devinim Yaradan ‘ın düzenini yansıtır. Önemli olan negatif devinimlerle baş etmek ve olumsuzlukların bilinç içine sokulmasını engellemektir.

12 ) Cinsiyet Kanunu: Her şeyin erkeksi ( yang ) ve kadınsı ( yin ) prensipleri vardır. Ve bu yaşamın varoluş nedenidir. Başarılması gereken yang ve yin enerjilerini dengeleyerek yaşamı kontrol altına alabilmektir.

Alıntı

 

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

aaaa

Yıldız Tozu: Yaşamın Elementleri

  Çevremizdeki her şey, hayvanlar, bitkiler, toprak, hava, cep telefonumuz, otomobilimiz, gezegenler, yıldızlar ve ...