47977

İndigo ve Kristal Çocuklar

İndigo çocuk nedir?

Çok farklı düşünen, anında yaratıcı olan, olağandışı psikolojik davranış sergileyen ve DNA yapıları farklı zeki çocuklardır. İndigo ismi mavinin en güzel tonu olan renkten gelmektedir ve onların yaşam rengi sembolüdür. Bilimsel olarak incelendiğinde aura renkleri indigodur. Bu yeni yapıyı görmezden gelirsek, bu çocuklarda dengesizlik ve düş kırıklığı yaratırız. Anne ve babalar, eğitimciler, çocuk uzmanları mutlaka bu yeni çocukları araştırıp anlamak zorundadırlar.

Bu muhteşem çocukların ortak özelikleri;

RainbowChildrenMutlak otorite karşısında zorluk yaşarlar. Yaratıcı düşünce güçleri çok yüksek olduğundan, yaratıcı düşünce gerektirmeyen sistemlerde düş kırıklığı yaşarlar. Evde, okulda, iş yerlerinde işleri yapmanın daha iyi yollarını görürler, bu da onların “sistem yıkıcılar” (herhangi bir sisteme uyum sağlayamayanlar) gibi görünmelerine neden olur (Taksim Gezi Parkı olaylarında bizzat şahit oldum). Kendi değerlerini bilmek onlar için bir sorun değildir. Kim olduklarını çekinmeden anne ve babalarına söylerler. Otokratik yönetim tarzının dayattığı emirleri kesinlikle yapmazlar. Onları “değersizlik ve suçluluk” duygusu vererek disiplin altına alamazsınız. Kendi gibi olanlarla çok güzel anlaşırlar ve sosyal davranış sergilerler. Çevrelerinde benzer bilinç düzeyinde insanlar yoksa hiç kimsenin onları anlamadığı hissine kapılırlar. İleriki yıllarda neden burada olduklarını çok iyi anlarlar. Hayatını sorgulamayan ve neden bu dünyada olduğunu anlamayan insanlar karşısında çok şaşırırlar.

İndigo çocuk “sorun” olarak tanımlanmışsa zekâ testi yapılması şarttır. Testlerde “üstün zekâlı” çıkmasa da, çoğu en az bir alanda üstün zekâlı olacaktır fakat okul bilgisine dayalı performansları ortalama düzeyde olacaktır.

Eğer çocuğun DEHS (dikkat eksikliği sendromu) olduğu düşünülüyorsa o büyük bir olasılıkla indigo’dur.

Çocuğun yanlışlıkla DEHS ile karıştırılan “yıkıcı, karışıklık yaratıcı” davranışlarda bulunup bulunmadığına bakın. Onlara direkt emretmek gibi eski yollar işe yaramayacağından, İndigo Çocuklar “ söz dinlemeyen,” hiperaktif, sorun yaratıcılar olarak betimlendirileceklerdir.

Onları anlamayı ve anlatmayı seçtikçe çoğalacağız. Böylece dünyada bir fark yaratacağız. Bizi yöneten kurullarda söz sahibi olmaları için elimizden geleni yapmalıyız.

Kristal Çocuklar

Ezoterik Tradisyonlar, Yeni Çağcılar 1998-2012 arasında büyük bir değişim yaşanacağını iddia ediyorlar. Bu değişimi başarıyla gerçekleştirenler kolektif şuur dönüşümünü yaşamış ve başarmış olarak müjdelenen Yeni Çağın öncüleri olacaklar; günlük yaşamımızın içinde kristal enerjiyi çocuk saflığında kullanan büyükler olduğu gibi bu dönem içinde bir başka gezegene gitmişiz etkisi uyandıran yüksek zekâlı çocukların doğduğuna da tanık olacağız. Aslında şu anda da oluyoruz zaten. Bu yüksek zekâlı çocuklar İndigo’ların ardından gelen Kristal Çocuklar.

Kristal Çocukları nasıl tanıyacağız?

İlk bakacağımız yer onların gözleridir, iri, derin, anlam dolu ve her şeyi anlıyormuş gibi bakan gözlere sahipler. Mutluluk ve sevinç dağıtıyorlar, yargısızlar. Kristal Çocuklar büyükleri olan İndigo Çocuklardan epey farklıdırlar. İndigo’ların ruhları savaşçıdır, amaçları eski düşünceleri yani önceki eğitim, yönetim ve yasal sistemleri yenilemek ve değiştirmektir. Onlar başkaldırıyı severler. Kristal çocuklar ise daha yumuşak, bilgeliğe daha yakın ve şefkatlidirler. Dünyayı ve çevrelerini tanır ve keşfederken kendilerine güvenmekte, sevmekte ve eğlenmektedirler. Araştırmaktan ve keşfetmekten büyük zevk alırlar… Ayrıca çok neşelidirler, bulundukları ortama neşe ve sevinç katarlar…

Kristal Çocukların özellikleri

-1995’li yıllardan sonra doğmaya başlamışlardır,

-Derin, anlamlı ve araştırmacı bakan gözleri vardır,

-Doğal yapılarında manyetik bir gücün çekim etkisi vardır,

-Çok sevecen, neşeli ve eğlencelidirler,

-Şefkatli, duyarlı ve iletişime açık çocuklardır,

-Müziği ve sanatı çok severler,

-Yaratıcılıkları yüksektir,

-Telepattırlar, düşündüğünüzü ve gerçek niyetinizi hissederler,

-Konuşmaya başlayınca geçmiş yaşam anılarını anlatmaya ve sizi haylice şaşırtmaya adaydırlar,

-Doğal beslenmeyi çok severleri,

-Her konuda denge ararlar, denge duyguları mükemmeldir,

-Zihinsel iletişim yetenekleri yüzünden geç konuşabilirler, yüksek algıların nedeniyle zaten pek çok şeyi hissetmektedirler.

-Yüksek seslerden, gürültüden, kalabalık içinde bulunmaktan, çok sıcak veya soğuk ortamlardan, dağınıklık ve düzensizlikten hiç hoşlanmazlar.

-Kristal Çocuklar yüksek enerjiye sahipler, uyurken bir şey kaçırmak istemediklerinden uykuyu pek sevmezler.

-Kristal Çocuklar, bizim zaman anlayışımızı değil, kendi iç zamanlarını kullandıkları için zaman anlayışımız birbirine pek uymayabilir.

Alıntı

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...