10341658_1591252101148659_698492950094777774_n

Kanallık Nedir?

Kanallık, insanlar ile meleki varlıklar, doğa ruhları, fiziksel olmayan varlıklar ve dahi hayvanlar arasındaki doğal bir iletişim biçimidir. Bir kanal aslında bir tercüman gibidir. Diğer varlıktan gelen iletişimi hissetmek ya da duymak için kendisine izin verir. Kanal, gelen iletişimlerin kendisi ya da diğer insanlar tarafından anlaşılması için sözcüklere dönüştürülmesini sağlar.

Bir kanal, neye ya da kime kanallık etmek istediğini seçebilir. Diğer taraf iletişim kurma arzusunda olduğu sürece, bir bağlantı kurulabilir ve kanallık başlayabilir. Örneğin, birçok insan Baş melek Mikail’e kanallık yapmaktadır. Kanal ile iletişim kurmayı kabul ettiği sürece, sözcüklere dökülmemiş bilgi akışı başlar.

Kanal, bilgiyi sezgisel olarak ya da his olarak alır ve sonra zihni ile ham bilgiyi sözcüklere döker. Popüler inancın aksine, varlıklar insan dillerini kullanmazlar çünkü tuhaf ve biçimsiz bulmaktadırlar. Mesajların zengin içeriği güzel ve yalın hisler vasıtasıyla aktarılır.

Diğer bir yaygın yanlış anlama ise kanalın derin bir trans haline girdiği ya da bedenini ve zihnini söz konusu varlığa teslim ettiği şeklindedir. Fakat kanallık, sözle, bedenle, kokuyla ya da sanatla olduğu gibi diğer iletişim biçimlerinden hiç de farklı değildir. Hepsi bir mesaj verir ve mesaj, alıcının anlayışına konu olur.

Bugün en çok bilinen kanallar, Lee Carroll (Kryon), Steve Rother (The Group) ve Ronna Herman (Baş melek Mikail) bilinçli kanallardır. Celse sırasında kendilerinin ve odadaki faaliyetlerin farkındadırlar. Hislerini ve dikkatlerini kanallık ettikleri varlığa verirler ve sonra mesajı tercüme ederler. Benzer kanallar, iletişim sürecinde genellikle bedenlerini terk etmez ya da zihinlerini teslim etmezler.

Hayvanlara kanallık etmek bu sanatın en kolay şekillerinden biridir. Hayvanlar, elbette, insan dilini kullanmazlar fakat insanlarla iletişim kurmak için büyük bir arzu içindedirler. Sadece sözcükler duyacağınıza dair kavramı salıverin ve hayvanınızı “hissetmek” için kendinize izin verin. Kendinizi bu hislere açtıkça, zihin doğal olarak hislerin yerini basit kelimeler ya da cümlelerle doldurmaya başlar ve insan bilinciniz iletişimi anlamaya başlar.

Siz de hayvanınıza bilgi aktarmak isterseniz, sözcükleri kullanma ihtiyacınızı salıverin. Hislerinizin açılmasına ve hayvanınıza akmasına izin verin. Bu tür bir iletişim ile çalışmaya başladığınız ilk zamanlarda, resimler ya da imgeler hayal etmeniz yardımcı olabilir. Kendinize güveniniz arttıkça ve kanallıkta uzmanlaştıkça, bilgi daha hızlı ve kolay akmaya başlar ve artık resim ya da imge kullanma ihtiyacı hissetmezsiniz.

Bazı insanlar kanallıktan korkuyorlar çünkü süreci anlamıyorlar ya da negatif veya karanlık bir varlığın gelebileceğini düşünüyorlar. Fakat kanal, her zaman kime ve neye kanallık edeceği seçeneğine sahiptir, tıpkı arkadaşlarını ya da çalışma arkadaşlarını seçme hakkına sahip olduğu gibi. Kanal, kendisiyle iletişim kurmak isteyen varlık ya da meleki varlığın adını ve geldiği yeri bilmek konusunda ısrarcı olabilir.

Deneyimli kanallar bunu anlarlar çünkü iletişim kurmak isteyen varlığın aydınlanmış olacağı anlamına gelmemektedir. Kanal, varlığın aydınlanma seviyesini ve bilginin değerini kendisi için ayırt etmelidir. Bazı varlıklar sadece çene çalmaktan hoşlanırlar; bazılarının gizli bir amacı vardır ve gerçekten aydınlanmış rehberlik ve danışmanlık verme arzusunda olan birçok varlık vardır.

Geoffrey Hoppe

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...