mind_tricks_by_amorphisss-d3ezttf

KORKU TEKÂMÜLÜ ENGELLER

Korku ve dehşet gibi duygular derinin hemen altında hissedilir ve enerji kalıpları böbreklerde tutulur. Böyle duygular insanın tüm bedenini sararak ürkütücü bir tünelin içine çekiliyor duygusu yaratır. Korku oluştuğunda, duygu beden daha hızlı titreşir. Kendinizi korku tarafından esir alınmış hissedebilirsiniz. Hissedilen korku tüm bedeni etkilediği için berrak düşünmeye engel olacaktır. Garip bir kilitlenme hissiyle kımıldayamaz veya şok durumu yaşarsınız. Farenin, kedinin karşısında felç olması buna en iyi örnektir.

Serinkanlılığını koruyamayan bir bireyde duygu beden, zihin bedene galip gelir. Olay üzerinde zihin hâkimiyet kurabilirse, korkusunda tümüyle arınmak olasıdır. Ham duygular yerine, değerlendirilmiş ve kutsanmış duygular yüklenin. Bunu, duyguların eğitimiyle sağlamak mümkündür.

Korkunun ışığa dönüştürülmesi yaradılışın simyasıdır. Hayatınızın sorumluluğunu alın. Varlığınızın derinliklerinde tükenmez bir sevgi kaynağı mevcuttur. Sevgi enerjisiyle bedeninizi ve ruhunuzu doyurun. Kendinizi artı ve eksinizle kabul edin. Nelerden korktuğunuzla ilgili doğru tespitler yaparak, endişeli ve güvensiz düşünceler yerine, barış ve sevgi dolu enerjilerle ışık içinde ilerleyin. Bakın o zaman yaşam ne kadar keyifli akacaktır. Yaradılış sistemi içinde daima emin ellerde, güvenle korunup, kollandığınızı anımsayın.

Alıntı

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...