OL_Egar-Cayce

Edgar Cayce – Uyuyan Kâhin

18 Mart 1877’de Kentucky’de doğan, 3 Ocak 1945’te Virginia Beach’ de yaşama gözlerini yuman Edgar Cayce, fizik üstü evrenin bilgilerini, uyarılarını ve kehanetlerini insanlığa aktarma görevi ile bedenlenmiş, tüm yaşamını yalnızca başkalarına faydalı olmaya adamış ve bunun karşılığında herhangi bir maddi kazanç sağlamayı düşünmemiş (ihtiyacı olduğu halde) ender varlıklardan biridir. Ona “Sırların Adamı”, “Uyuyan Kâhin” gibi sıfatlar yakıştırılmıştır.

caycebgstudioOndaki psişik güç çok küçük yaşlarda iken ortaya çıkmıştı. Altı yaşındayken ailesine daha önce ölmüş olan akrabaları ile iletişim kurulabileceğini ve görüşülebileceğini anlatmıştı. Daha sonraları ise okul kitaplarının üstüne başını koyarak uykuya dalıyor, uyandığında hiç çalışmamış olduğu halde kitapta yazılanları ezbere biliyordu. Bu yeteneğini giderek yitirdi ve çalışmak zorunda olduğundan on üç yaşında okulu bıraktı. Yirmi bir yaşında bir mektup kağıdı fabrikasının temsilcisi oldu ve o dönemlerde bir tür gırtlak felci geçirerek sesini kaybetti. Pek çok doktora gittiyse de hiç biri bu durumu düzeltmeyi başaramadılar ve son çare olarak ipnoza başvuruldu.

EC_page1Böylece Cayce’ in yeni yaşamı başlamış oluyordu. Transa geçtikten sonra sorunu çözümleyici ifadelerini peş peşe sıraladı ve sesini yeniden kullanabilmek için gerekli ilaçları ve tedavileri söyledi; bunları uygulayarak eski sesine kavuştu. Ancak artık eski yaşamının yerini bir başkası almış, görevi başlamıştı. Sadece ve sadece insanlara yararlı olmaya adanacak bir yaşamın eşiğinden girmiş, yürümeye hatta koşmaya başlamıştı bile.

Drunvalo Malchizedek: ‘’Cayce çok ilginç bir kâhindir. Yaşamı boyunca yaklaşık 14.000 kehanette bulunmuştur ve 1972 yılına kadar bu kehanetlerin 12.000 gerçekleşmiştir. 2.000 tanesi de hala gelecektedir. Bütün bu kehanetler içinde tek bir küçük hata yapmıştır. 12.000 tane içinde sadece bir tane olması onun bu küçük hatasını affettirir.

Cayce Fransa’ da oturan bir adamdan sağlığı için yorum yapmasını isteyen bir mektup aldı. Ancak yanlışlıkla istek sahibinin ikiz erkek kardeşi için yorumda bulundu. Bu onun tek hatasıydı. Onun dışındaki her şey 19702 yılına kadar tam Cayce’ in söylediği gibi gerçekleşti.’’

Kaynak: Wikipedia, Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

HRRRLM 001

NOBEL ÖDÜLLÜ FİZYOLOG RITA LEVI-MONTALCINI

  Rita Levi-Montalcini  (22 Nisan 1909 – 30 Aralık 2012), İtalyan nörolog. Meslektaşı Stanley ...