fff

OBSESYON

Bedenli veya süptil negatif varlığın dünyasal bir varlığa kanca atması, yani onu etkisi altına alması, yaratıcılığın ifade bulmasına engel olur. Etki altına alma, bir varlığın diğeri üzerinde denetleyici tesiridir. Kanca atılan kişi, etkileyen varlığın süjesi durumuna düşer. Etki altına alma, obsesyon için yeterli bir tanımlama olmaz. Obsesyon, bilinçliliğin derecesinin indirilmesi yoluyla enerjisinin aşağıya çekildiğinde ortaya çıkan durumdur. Obsede olan kişi diğer varlığın hizmetindedir. Yaratıcılığından ve enerjisinden devamlı yitirir.

(‘’Ben …. Peygamberim!’’ şeklindeki empozelerle, şekilci taklitlere girişmek obsesyona örnektir.) Perde ötesi varlıklarla çalışma yaparken dikkatli olmanız tavsiye olunur. Böyle bir çalışma daima bir bilen tarafından yönlendirilmelidir. Yanlış spiritüel öğretmeni (guru) takip etmek, çakrayı tıkayan nedenlerden biridir. Doğru olmayan bir öğretmenle izleyeceğiniz öğreti ve şekilcilikler üretkenliği ve yaratıcılığı köstekler. İzlemek isteyeceğiniz öğretmeni seçerken dikkat etmelisiniz.

Fiziksel, duygusal, mental ve ruhsal sorunların çoğunun, kişinin yaşam boyu olaylara verdiği reaksiyonlardan aldığı negatif enerjilerin, aura ve çakra bölgelerinde yaptığı birikim ve enerji blokajlarından oluştuğunu biliyoruz. Zaman zaman değişik boyutlardan bazı varlıkların kişiye bağlanmalarıyla da (Obsesyon) değişik sorunlar yaşanabilir. Genellikle obsede kişilerin bu tür obsesyonlardan hiç haberi olmaz. Ancak ender olarak bunun farkına varabilirler. Bu çoğunlukla kişinin bir türlü bırakamadığı ölmüş olan anne, baba, çocukları veya yakın arkadaşı olabilir. Yani varlıklar her zaman şaşkın ve düşük seviyeli olmak zorunda değil.

Bazen kişiler bu varlıkları sevgi ve duygusal olarak kendilerine bağlarlar ve gitmeleri gereken boyuta geçmelerini engellerler. Bazı kişiler, sevdikleri öldükten sonra onun kendileriyle kalması, kendilerini terk etmemesi için yalvarırlar. Böylece eğer sevdikleri kişinin de bu boyuttaki yaşama (dünyaya) bağlılığı varsa, bunu güçlendirerek yanlarında kalmasını sağlarlar.

Bu tutumlar iki taraf içinde faydası olmayan büyük bir hatadır. Ender olarak obsesyonu her iki taraf da arzular. Ancak bu da genellikle sağlıklı bir ilişki değildir ve her iki tarafında spiritüel gelişimine engel oluşturulur. Genellikle kişiye bağlanmış olan varlıklar büyük zararlara neden olurlar. Bunların başında varlığın alkol arzusu, uyuşturucu maddeler, seks tutkusu, depresyon, hırs, kızgınlık ve bu boyuttan ayrıldıklarını kabul edememek gelir.

Alıntı

 

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...