10422388_1521171051490098_7159224338741223289_n

SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

 

Hepimiz kendi spiritüel gelişimimizi kendi eşsiz yolumuz ile deneyimliyoruz. Bazılarımız için değişimler yavaş oluyor; diğerleri için bir seri olay ani büyümeyi/gelişmeyi tetikleyebilir. Hepimiz aynı belirtileri veya değişimleri paylaşmıyoruz. Ve tabi ki, kendi spiritüel inançlarımıza sahibiz. Hepimiz kar taneleri gibi farklıyız, ancak ortak bir özü ve genel şekli paylaşıyoruz. Bu bilginin bir kısmı sizinle rezonansa girmeyebilir. Diğer kavramlar sizin için rahatsız edici olabilir. Her birimiz yeni bilgiyi incelemeliyiz ve kendimiz için neyin doğru olduğunu ve bize neyin hizmet etmeyeceğini ayırt etmeliyiz. Bu listeyi okurken bunu kendiniz için yapmanızı istiyorum. Kendi yorumlarınızdan siz sorumlusunuz. (Her konu ile ilgili inançlarınız ve düşünceleriniz sizin kendi sorununuzdur.)

Barış ve Sevgi,

Uyku modellerinin değişimi:

Huzursuzluk, sıcak ayaklar, gece iki veya üç kere uyanma. Uyandıktan sonra yorgun hissetme ve gün boyunca uykulu olma. Çoğu kişi için gerçeklesen Üçlü Uyku Modeli: 2 –3 saat uyursunuz, uyanırsınız, bir başka iki saat uyku için yatarsınız, tekrar uyanırsınız ve yine uyursunuz. Diğerleri için uyku gereksinimi değişir. Daha az uykuya ihtiyacınız olabilir. Bunun bir başka değişkeni, “kara – delik uykusu” dediğim uykudur –10 saat veya daha fazla uyursunuz.

Tavsiye: Buna alışın. Bununla barış yapın ve yetersiz uyku uyuduğunuza üzülmeyin. Ayrıca, Yüksek Benliğinizden bir ara vermesini ve sonra size iyi, derin bir gece uykusu vermesini isteyin. Eğer yine de uyuyamıyorsanız, uyanık zamanlarınızda meditasyon yapın, şiir okuyun, günlük tutun veya aya bakın. Bedeniniz yeni modele ayarlanıyor. Ve eğer çok uyuyorsanız, buna üzülmeyin. Bedeninizin uykuya ihtiyacı var. 

Başın tacında aktivite:

Kafa derisinde ve/veya aşağıda omurgada karıncalanma, kaşıntı, huzursuz hisler. Bir duşun baslığından enerji püskürüyormuş gibi, başın tepesinde enerji titreşimi hissi. Ayrıca, “serpinti/çiseleme” olarak tarif edilen taca enerji akışı hissi. Bu ayrıca başta basınç olarak deneyimlenebilir, sanki biri parmağı ile başınızın merkezine bastırıyormuş gibi.

Tavsiye: Bu alarma geçecek bir durum değil. Deneyimlediğiniz şey taç çakranın açılmasıdır (doğru çalışmaya başlamasıdır). Duyumlar, ilahi enerjiyi almak için açıldığınız anlamına geliyor.

Ani duygu dalgaları:

Ağlama. Küçük bir tahrik ile aniden kızgınlık veya üzüntü hissetme. Veya açıklanamayan sıkıntılar. Sonra çok mutlu olma. Çoğu zaman kalp çakrasında (göğüsün ortası) tıkanmış duyguların basıncı veya hissi vardır. Kalp çakranız açılıyor (doğru çalışmaya başlıyor)! Bu kalp ile karıştırılmamalı, kalp, kalp çakrasının sol tarafında yerleşiktir.

Tavsiye: Ortaya çıkan duygularınızı kabul edin ve sonra bırakın gitsinler. Direkt olarak kalp çakrasına odaklanın ve duyguyu hissedin. Onu dış alanlarınıza doğru genişletin ve göbekten üst göğse kadar derin nefes alın. Sadece duyguyu hissedin ve bırakın o kendi kendine buharlaşsın. Duygularınızı başkalarına yöneltmeyin. Geçmişinizi temizliyorsunuz. Eğer bunu yapmak için yardım isterseniz, tüm bu eski sorunları salıvermeye niyet ettiğinizi yüksek sesle söyleyin ve Yüksek Benliğinizden size yardım etmesini isteyin. Bedeniniz bu duyguları salıverdiği için ve onları size zarar verebilecek şekilde içeride tutmadığı için şükran duyun. Bir kaynak, depresyonun artık bize ve bizim frekanslarımıza uymayan insanlarla ilişkilerin, işin vs. bırakılması ile bağlantılı olduğunu öne sürüyor. Bu ilişkileri bırakmakta suçluluk hissettiğimizde, depresyon bu acıyı iyileştirmek için bize yardımcı oluyor.

Kiloda değişiklik:

Bazı insanlarda kilo artışı olabilir, diğerleri ise kilo kaybedebilir. İyileştirilme için baskı altında tuttuğumuz birçok korkular şimdi yüzeye çıktığı için çoğu zaman kilo alırız. Bir savunma inşa ederek reaksiyon veririz. Ayrıca kendimizi topraklamak veya bedenlerimizde artan frekanslara hacim sağlamaya teşebbüs ederiz.

Tavsiye: Tiryaki olmayın, ama tam şimdi bulunduğunuz yerde onu bir belirti olarak kabul edin. Tüm korkularınız bütünleştiğinde kilo alırsınız/verirsiniz. Bununla ilgili endişeyi salıverin. Sonra sonunda kilo almanın/vermenin kolay olduğunu göreceksiniz. Egzersiz yapın.

Yemekten önce şunu deneyin: Çekici bir şekilde düzenlenmiş bir masaya oturun. Bir mum yakın. Yemeklerin görüntüsünden zevk alın. Kullandığınız elinizi kalbinizin üzerine koyun ve yemeği kutsayın. Bedeninize, bu yemeği duygusal açlıklarınızı tatmin etmek için değil, bedeninizi zengin şekilde beslemek için kullanacağınızı söyleyin. Sonra elinizi yemeğin üzerinden soldan sağa geçirin ve onu kutsayın.

Daha önce başınıza gelmeyen alerjiler:

Daha spiritüel olmaya büyürken, etrafınızdaki her şeye daha hassas olursunuz. Bedeniniz artık neye tolerans göstermeyeceğini size söyleyecektir. Belki kendinizi toksinlerden arındırıyorsunuz. Bazı insanlar ağızlarında beyaz bir kalıntı görürler, bir yarışın sonunda koşucularda olana benzer şekilde.

Tavsiye: Bir akupunkturcu ağızdaki bu filmin, 2 yemek kasığı soğuk – preslenmiş zeytinyağını ağzınızda 10 – 15 dakika tutarak giderilebileceğini bana söyledi. (yutmayın) ,sonra onu dışarıya boşaltın. Dişlerinizi fırçalayın. Ve bunu birkaç defa tekrarlayın. Sonra fırçanızı temizleyin.

Duyuların kuvvetlenmesi:

a.) Görüş: Ağrıyan gözler, bulanık görüş, parıldayan nesneler, parlayan parçacıkları, etraftaki insanların, bitkilerin, hayvanların ve nesnelerin auralarını görme. Bazıları daha önce opak (saydam olmayan) gördükleri nesneleri transparan olarak gördüklerini söylüyor. Gözlerinizi kapattığınız zaman, artık karanlık görmüyorsunuz, kırmızılık görüyorsunuz. Ayrıca, gözleriniz kapalı olduğunda, geometrik şekiller veya parlak renkler ve resimler görebilirsiniz. Renkler daha canlı görünür – çimenler şaşırtıcı bir yeşillikte görünebilir. Siz daha hassas olurken, havada şekiller veya hatlar görebilirsiniz, özellikle oda hemen hemen karanlık iken. Gözleriniz açıkken veya kapalı iken, çevresel görüşünüzde beyaz veya altın şekiller görebilirsiniz (bunlar sizin rehberlerinizdir).

Tavsiye: Görüşünüz birçok şekilde değişiyor – görmenin yeni yollarını deneyimliyorsunuz. Sabırlı olun. Ne yaparsanız yapın, korkmayın. Bulanık görme esneme ile giderilebilir. Kuruluk için bol bol su için.

b.) İşitme (İşitmenin güçlenmesi veya zayıflaması):

Diğer belirtiler başın içinde anlamsız sesler, bip sesleri, tonlar (ses perdeleri), müzik veya elektronik modeller işitme. Bazıları su akışı, arı vızıltısı, bağırmalar, gümbürtüler veya çınlamalar işitir. Diğerleri audio dyslexia (ses işitememe) denen şeye sahiptir – insanların söylediği şeyleri her zaman işitmezsiniz, sanki artık kendi dilinizi anlayamıyormuş gibi. Bazıları rüyalarında garip sesler işitirler, sanki biri yanlarında duruyormuş gibi. Yine, korkacak hiçbir şey yok.

Tavsiye:  Ona teslim olun. Bırakın gelsin. Dinleyin. Kulaklarınız yeni frekanslara ayarlanıyor.

c.) Güçlenmiş koku, dokunma ve/veya tat duyuları:

Simdi bazı gıdalardaki kimyasal katkıları koklayabilir ve tadını alabilirsiniz”, hoş olmayan bir şekilde. Diğer gıdalar tamamen mükemmel tat verebilir. Bazı insanlar için, güçlenmeler hem zevkli hem de dikkat dağıtıcı. Şimdi, etrafta çiçek yokken çiçek kokuları duyabilirsiniz. Mistiklerin çoğu bunu yapardı.

Deri döküntüleri:

İsilikler, sisler/yumrular, akneler, kurdeşen, siğiller ve zona. Kızgınlık ağız ve çene etrafında patlak verir. Eller ve ayaklarımda, geçmişimdeki bir olayın iyileşmesine eşlik eden aylarca süren dermatit vardı. Sorunun çoğu ile çalıştığımda, durum iyileşti.

Tavsiye: Toksin atıyor ve duyguları yüzeye getiriyor olabilirsiniz. Salıverilecek bir sorun olduğunda ve onu bastırmaya çalıştığınızda, deriniz, siz duyguları işleyene kadar sorunu sizin için ifade edecektir. “Sorununuz” ile çalısın. Etkilenen bölgede sardunya, gül, limon veya bergamot yağlarını deneyin.

Sizi yataktan sıçratacak ve eyleme geçirecek yoğun enerji olayları:

Birisi bedeninin çılgınca titreştiğini söyledi. Bunu uyuşukluk ve yorgunluk periyotları takip etti. Yorgunluk genellikle büyük değişikliklerden sonra gelir. Bu bir entegrasyon zamanıdır.

Tavsiye: Enerjinin doğası ile akın. Onunla mücadele etmeyin. Onu “yanlış” yolla hissedilecek hale getirmeyin. Kendinize karşı nazik olun. Yorgunsanız uyuyun. Uyuyamayacak kadar enerji dolu iseniz içinizdeki duyguları yazın. Bu tip enerjinin avantajını çıkarın.

Bir seri fiziksel tezahürler:

Ellerde ve/veya ayaklarda yoğun enerji, kemiklerde ağrılar, baş ağrıları boyun ağrıları, grip ve benzeri belirtiler (bu titreşimsel grip olarak adlandırılıyor), sindirim sorunları, sırt ağrıları, kas spazmları veya kramplar, hızlı kalp atışı, göğüs ağrıları ve enfeksiyonlar, artan mukus, cinsel isteklerde değişim, kol ve bacaklarda uyuşukluk veya ağrı ve istemeden yapılan beden hareketleri ve ses çıkarmalar.

Tavsiye: Eğer gereksiniminiz varsa tıbbi yardım alın. Bunun tıbbi bir durum olmadığını belirlemişseniz, bunun geçici olduğunu bilerek gevşeyin.

Daha genç görünme:

Duygusal sorunları temizlerken ve sınırlayıcı inançları ve geçmişten getirdiğiniz ağır bagajı salıverirken hafiflersiniz. Frekansınız yükselir. Kendinizi ve hayatı daha çok seversiniz. Gerçekten olduğunuz ‘mükemmel siz’ e benzemeye başlarsınız.

Canlı Rüyalar:

Bazen rüyalar o kadar gerçek ki, kafanız karışmış olarak uyanırsınız. Kontrol ettiğiniz net/anlaşılır rüyalar da görebilirsiniz. Çoğu rüyalar mistik olabilir veya sizin için mesajlar taşıyabilir. Ve bazı rüyalarda, “rüya görmediğinizi” bilirsiniz – bu her nasılsa gerçek olan bir şey.

Tavsiye: Hatırlamanızın önemli olduğu şeyi hatırlayacaksınız. Hiçbir şeyi zorlamayın. Her şeyin üstünde, korkunun dışında kalın.

Yaşamınızı tamamen değiştiren olaylar:

Ölüm, boşanma, iş durumunda değişiklik, evinizi kaybetme, hastalık ve /veya diğer facialar – bazen çoğu aynı anda! Sizin yavaşlamanıza, basitleşmenize, değişmenize, kim olduğunuzu ve yaşamınızın sizin için ne anlama geldiğini yeniden incelemenize neden olan güçler. Görmemezlikten gelemeyeceğiniz güçler. Tutkularınızı bırakmanıza neden olan güçler. Her şey için sevgi ve şefkat hissinizi uyandıran güçler.

Sınırlayıcı modellerden, hayatı tüketen işlerden, tüketici yaşam tarzlarından ve toksik insanlardan ve durumlardan özgürleşme arzusu:

Kendinizi bulma ve yaşam amacınızı bulma zorlayıcı ihtiyacını hissedersiniz! Gerçekte olduğunuz yaratıcı ve özgür kişi olmak istersiniz. Kendinizi sanata ve doğaya çekilmiş bulabilirsiniz. Kendinizi artık size hizmet etmeyen şeylerden ve insanlardan uzaklaştırmak istersiniz.

Tavsiye: Bunu yapın! Korkmayın. Ruhunuz bunu yapmanız için sizi çağırıyor.

Yaratıcılık patlamaları:

Çok büyük oranda imgeler, fikirler, müzik, resim ve diğer yaratıcı ilhamları alma.

Tavsiye: En azından bu ilhamları kaydedin, çünkü Ruh amacınızı nasıl gerçekleştireceğiniz ve gezegenin iyileşmesine nasıl katkıda bulunacağınız ile ilgili sizinle konuşuyor. Yaratıcılığa yaşamınızda öncelik verin!

Zamanın hızlandığı algısı:

Yaşamınıza eşi görülmemiş hızda giren birçok değişikliğe sahipsiniz. Değişikliklerin sayısının arttığı görülüyor. Bazen zaman çöküyor, gününüzde büyük zaman boşlukları varmış gibi hissediyorsunuz. Zaman – uzay algılamamız değişiyor.

Tavsiye: Şimdiki ana gevşeyerek ve elinizde olana dikkatinizi vererek zamanı yavaşlatabilirsiniz, önünüzde olacakları umarak değil. Yavaşlayın ve kendinize bir sürü zamanınız olduğunu söyleyin. Yüksek Benliğinizden size yardım etmesini isteyin. Dikkatinizi şimdide tutun. Bir etkinlikten bir sonrakine akmaya çalısın. İçsel rehberliğiniz ile uyumlu kalın. Ayrıca, sadece onun olmasını isteyerek zamanı bükebilirsiniz. Acele ettiğinizi hissettiğiniz zaman, şöyle deyin, “Zaman, lütfen bana uy! …..yapmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.” Sonra gevşeyin.

Olması yakın olanı hissetme:

Bir şeyin gerçekleşmek üzere olduğunu hissetme. Bu endişe yaratabilir.

Tavsiye: Endişelenecek hiçbir şey yok. Her şey kesinlikle gerçekleşiyor, ama endişe sadece sizin için daha çok problem yaratır. Pozitif veya negatif olsun tüm düşünceleriniz duadır. Korkacak hiçbir şey yoktur.

Her nasılsa farklı olduğunuz hissi:

Yaşamınızdaki her şeyin yeni ve değişik olduğu kaygılandırıcı hissi, eski beni arkanızda bıraktınız. Sizsiniz. Siz imgeleyebileceğinizden daha büyüksünüz.

Size spiritüel yolculuğunuzda yardım etmek için mükemmel zamanlama ile “öğretmenler”:

Her yerde ortaya çıkar: insanlar, kitaplar, filmler, olaylar vs. Kutupluluk tuzağına düşündüğünüz zaman öğretmenler negatif veya pozitif olarak ortaya çıkabilir, ancak, daha yüksek bir perspektiften, onlar daima mükemmeldir. Sadece gereksiniminiz olan, onlardan öğrenmek ve ilerlemek. Başa çıkabileceğimizden fazlası ile karşılaşmayız. Her meydan okuma ondan geçerken bize üstatlığımızı göstermek için bir fırsat sunar.

Görünmeyen Varlıklar:

Bazı insanlar geceleri varlıklar ile çevrelendiklerini hissettiklerini veya kendilerine dokunulduğunu hissettiklerini veya kendileri ile konuşulduğunu hissettiklerini bildirdiler. Çoğu zaman bir başlangıç ile uyanıyorlar. Bazıları bedenlerinin veya yatağın titreştiğini hissediyor. Titreşimler, duygusal temizlenme gerçekleştikten sonra enerjisel değişimlerden kaynaklanır.

Tavsiye: Bu hassas bir konudur, ama uyumadan önce yatağınızı ve onun etrafını kutsamanız daha iyi hissettirebilir. Sadece ‘Işık’ tan olan spiritüel varlıklar ile çevrelendiğinizi hayal ederek, İlahi Olan’ ın koruması altında olduğunuzu hatırlayın.

Elektriksel veya mekanik fonksiyon bozuklukları:

Etrafta olduğunuzda lamba ampulü sönüp yanar/titreşir, bilgisayar kilitlenir veya radyo karmakarışık olur. Saatin pili çabuk biter. Sigorta şalterleri atar.

Tavsiye: Makinelerinizi, cihazlarınızı hayali koruyucu ışıktan bir balon içine alın. Bu ışığın, cihazların sizin enerjinizle etkileşime geçmesini engellediğini düşünün. 

Hayvanlara, kayalara ve bitkilere daha yakın hissetme:

Vahşi hayvanlardan daha az korkuluyor. Bitkiler sevginize ve dikkatinize öncekinden daha çok yanıt verir. Bazılarının sizin için mesajı bile olabilir. Kayalar ve taşlar hissedebileceğiniz enerji yayıyorlar. Bunların çoğunun şifa verici ve temizleyici özellikleri var.

Düşme, kaza geçirme, kemik kırılması:

Bedeniniz topraklanmamış veya belki yasamınız dengede değil. Veya bedeniniz size yavaşlamanızı söylüyor, yaşamınızın belli yönlerini inceleyin veya belli sorunları iyileştirin. Her zaman bir mesaj vardır. Ayak bileğimi kırdığımda (iki kere), anladım ki, ayak bileğim başa çıkmayı reddettiğim şeyi kendi üzerine alıyor.

Tavsiye: Ayakkabılarınızı çıkarın ve çimlere basın, daha iyisi altınızda bir örtü olmadan çimlerin üzerinde yatın. Altınızdaki dünyayı hissedin. Doğaya çıkın. Yavaşlayın ve dikkatinizi verin. Yaptığınız şeye dikkat edin. Hisleriniz yüzeye çıktığında onları hissedin. Şimdide kalın. Kendinizi sallantıda hissettiğinizde kendinizi koruyucu ışık balonuyla çevreleyin.

Ellen L. Montgomery

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Bir yorum

  1. yalnzı değilsiniz paylatığınız için teşekkür ederim

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...