10629591_1490815617858975_7105340160501236169_n

Yaşam Enerjisi

İçinde bulunduğumuz zaman dilimi, dünden bugüne sürekli değişim içindedir. Yeniçağa açılan kapı, merkezi bütünlükten yansıyan iyon rüzgârları ile yerkürenin yükselen frekansı, bireylerin gerçeklere uyanmalarına hız katıyor. Ruhsallığı ve farkındalığı genişleyeler arayış ve sorgulama içindeler.

Bu değişimi etrafımıza baktığımız her alanda görebiliriz. Bilimdeki ilerlemeler, doğanın değişim koşullarının iklimlere olan etkisi, her gün artan meditatif algılamalar, dünya insanının sevgi eşiğini yükseltme çabaları fark edilen birkaç örnektir. Kaliteli yaşam ilkesinden yola çıkanlar, her alanda sorumluluk alma gayreti içindeler. Bedenin de bir zekâsı olduğunun ve şifayı kendi gücüyle yaratabileceğinin farkına varan, bundan azami ölçüde yararlanmayı hedefler.

Reiki ve hücre şuurunun birleşmesi ile yakalanan idrak konumu, hastalıkları ve yaşam koşullarını iyileştirmenin yanı sıra, aile bireyleri ve yakınlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yakaladığı zaman gücünü görmekte ve üreticiliğinin keyfini katlayarak yaşamaktır. Paylaşmanın verdiği haz, bütünün bir parçası olduğumuzu duyumsatır.

İnisiyasyonla başlayan aydınlanma, engin ve bilinmeyen bir şeye gönül verip ustalaşmamızla devam eder. Artık biz, güzel olan her yerdeyiz. Reiki’ nin yaşam şekline dönüşmesine izin vermekle, sahip olduğumuz evrensel enerji akışını hızlandırmış oluruz. Işığımızı yükselten bu artışı gittiğimiz her yere taşımamızla çevremiz aydınlanır.

Baktığımız, işittiğimiz ve dokunduğumuz her şeye ışığımız yansır. Zenginleşen duyumlarımız ve bilmekten kaynaklanan gücümüzle yaşantımız daha büyük anlam kazanır. Reiki’ yi tanımamızda, kullanmamızda ve spiritüel yolumuzun kısalmasında, yüreklerimize farklı bir pencereden seslenen sevginin aktarımıdır.

Reiki’ nin yumuşacık dokunuşu bizi kucaklar ve büyütür. O’ nu gönlümüze aldığımız ve yaşam şekline dönüştürdüğümüz zaman, istesek de güzelliklere yüz çeviremeyiz. Kararlı, korunaklı ve güven içinde yol alırken dileğimiz, biz Reiki meleklerinin ışığının yükselmesidir.

Alıntı

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

10428565_1506530356287501_1014293733456356763_n

REİKİ – YERKÜREDE OLAN BİRLİĞİN ENERJİSİ

  Dünya, özgür seçim gezegenidir. Yerkürede enkarne olan her varlık eğer görmesini biliyorsa, karma ...