abyss_by_jenwen-d6brhpb

YENİ ÇAĞIN BEŞ UÇURUMU

 

Eğer yükseliş statüsüne geçmeye niyet eder de bu yüzden hayatınız değişirse sakın şaşırmayın. Yeni kontratla birlikte yeni zorluklar yaşanacaktır. Zorluklar sizinle aynı değişimi geçirmeyenler arasında meydana gelecektir. Şimdi size bu beş zorluktan, yani beş uçurumdan söz edeceğiz;

İlk Uçurum İnanç Konusundadır:

Sizinle aynı şeye inananlarla inanmayanlar arasında çarpıcı bir farklılık ortaya çıkacaktır…
Bunu söylerken dini inançlardaki farklılıktan söz etmiyorum. Uçurum, insan olarak yüksek benliğinizin gücünü kuşanabileceğiniz konusunda sizinle aynı fikirde olmayanlarla aranızda açılacaktır. Onlar yükseliş statüsüne geçme gücüne sahip olduğunuzu, ömrünüzü iki katına çıkarabileceğinizi kabul etmeyeceklerdir. Ama bunu başardığınızda korkacak, sizi farklı bir şey yapmakla suçlayacak ve bir tehdit olarak göreceklerdir.
Çünkü siz onların başarmalarının yıllar alacağı şeyleri bir anda yapar hale geleceksiniz, çünkü kendileri henüz değişmeye hazır değiller. 

İkinci Uçurum Ailenizle Aranızda Ortaya Çıkacaktır;
Zaten deneyimlediğiniz bu zorluk daha da derinleşecektir. Sizde meydana gelen çarpıcı değişimler, kan bağı taşıdığınız kişileri de yavaş yavaş sizden uzaklaştıracaktır. Zaten garip biri olduğunuzu, ama giderek iyice anormalleştiğinizi söyleyeceklerdir. Ama ailenin bazı üyeleri farklı tepki verecektir. Bunlar çocuklardır, çünkü onlar hücresel düzeyde ne yapmakta olduğunuzu sezecek ve sizi onaylayacaklardır. 

Üçüncü Uçurum Duygusal İlişkilerle İlgilidir;
Değişim geçirmeye başladığınızda uygun eş bulmakta zorlanacaksınız, şu anda anlayışlı gibi görünen eşler bile bu değişime ayak uyduramayabilirler. Bu durumda yapabileceğiniz iki şey var, ya eski kabilelerdeki yüksek titreşimli şamanlar gibi insanlardan uzak yerlerde yaşayacaksınız ya da aynı değişimleri geçiren biriyle hayatınızı paylaşmaya özen göstereceksiniz.

Dördüncü Uçurum İş Alanında Olacaktır;
Çünkü toplumunuzdaki iş alanları genellikle sizinle aynı titreşimi paylaşmayan kişilerle aynı kazana atıldığınız yerlerdir. Ayrıca oralar insanların çok öfkelenip sinirlendiği yerlerdir, bereket versin ki iş arkadaşlarınızla eve gitmek zorunda değilsiniz. Ama bu konuda yanılmayın sevgili varlıklar, birlikte olmayı istemediğiniz kişilerle aynı kazana atılmanız bir rastlantı değildir, çünkü o işyerinde size benzemeyenleri etkilemek için bulunuyorsunuz! Bazıları sizden uzaklaşmaya çalışırken, bazıları da geçirdiğiniz değişime bakıp sizinle dost olmak isteyecektir. Bu insandaki arayıştan kaynaklanır, onlar sizdeki ışığı fark edip huzurlu görünüşünüzden etkileneceklerdir.

Beşinci Uçurum İnsan Biyolojisiyle İlgilidir;
İnsanlık tarihinde ilk kez bazı ilaç ve şifalar size yararlı olacak, ama diğerlerine olmayacaktır. Birçok insan aynı kimyasal ilaçları kullanıp aynı işlemleri uygulayacak, ama siz diğerlerinden farklı sonuçlar elde edeceksiniz!
Alanın ve uygulayanın niyetine bağlı olarak ilacın ve uygulanan şifanın özü değişecektir. Bu, bilincin fiziği değiştirmesinin doğal sonucudur. Bilim adamları yaptıkları deneylerde insan niyetinin enerjisi katılmadan bilimsel yöntemlerin işlemediğini görecek, yöntemleri büyük ölçüde altüst olacaktır, çünkü niyet enerjisi deneyin fiziğini değiştirecektir.
Bir grup insan niyetini bazı canlı özlü ilaçlarla birleştirerek daha uzun bir yaşam sürmeye başlayacaktır…
Bazıları ise bu gelişme karşısında şaşırarak hala eski enerjide yaptıkları gibi ellerini gökyüzüne kaldırıp Tanrıdan kendileri için de aynı şeyi yapmasını rica edecektir. Onlar yeni paradigmayı anlamayanlardır. Daha uzun ömür sürenlerle süremeyenler arasında bir uçurum açılacaktır. Bu yüzden şeytani olmakla suçlanacak ve damgalanacaksınız.

Kryon

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )
x

Check Also

time

İlahi Nizam ve Kainat – Kehanet Özetleri

  1959 yılında ruh celselerinde, yani bir medyum vasıtası ile ruhlarla ilişki kurulan ya ...