rusty__s_right_eye_by_sentry_sight-d5b1dh6

HAYVAN REHBERLERİ İLE ÇALIŞMA

Aşağıdaki bilgiler Şaman Rehberleri ile çalışma eğitimi notlarının bir kısmıdır. Bu eğitim uzun zamandır yapamadığım bir daha ne zaman yapabileceğim de kesin olmadığı için önemli noktalarını paylaşmak istedim. Ancak sadece eğitimde öğretilebilecek meditasyon ve bazı teknik uygulamalar aşağıda verilmemiştir. Yine de bu bilgilerin konu ile ilgilenen insanlar için çok değerli olduğunu ve çok işlerine yarayacağını düşünüyorum.

ŞAMAN REHBERİ İLE ÇALIŞMA

Şamanizm Sibirya kökenli bir sözcüktür ve birçok kişinin sandığı gibi bir din değildir. Etkisini çok geniş bir coğrafyada göstermiştir ve günümüzde birçok kültürde şamanik uygulamalar hala göze çarpmaktadır. Şamanizm bir ruhsal bilgelik yoludur.

Şamanist inisiyasyonda her şaman adayı rüyalar, trans, ruhların isim ve fonksiyonları, şaman teknikleri, ‘gizli dil’ gibi bazı konularda bir eğitimden geçirildikten sonra şaman olabilir. Genelde kişinin Şamanlığı seçmediğine, Şamanlığın kişiyi seçtiğine inanılır ve kişinin şaman atalarının ruhlarının çağırması ile bazı yeteneklerin ve eğilimlerin başladığı düşünülür. Ancak her durumda kişi özel bir eğitim sürecinden geçmektedir.

Şamanik uygulamalarda trans, davul, dans, öteki dünyalara seyahat gibi birçok uygulama vardır. Ancak bu eğitimde konumuz Şamanlara has bir inanç, aman hayvan rehberleri inancı.

Şamanlar doğa ile iç içe yaşıyorlardı ve doğadaki her şeye saygı duyuyorlardı. İnsanların hayvanlardan öğrenecekleri çok şey olduğuna inanan şamanlar aynı zamanda hayvanların, insanlara rehberlik ettikleri inancına sahiptiler. Hayvanlar hem insanlara birçok şey öğretmekte hem de onları korumaktaydılar.

Şamanlar herkesin en az 1 tane rehber hayvan ruhu olduğuna inanırlardı. Bu rehber ruh kişiyi korumakta, güç vermekte ve ona rehberlik yapmaktadır. Burada rehber hayvan kişinin bilinçaltına da simgelemektedir. Kişilik açısından benzerlik gösterdiğimiz hayvanların doğasını anlamak aynı zamanda kendimizdeki eksiklikleri ve sorunları da anlamamız anlamına gelir.

Her hayvanın bizimle paylaşacağı bilgiler ve bize sunacağı bir şifa vardır. Kişisel hayvan rehberiniz sizi korur, size güç verir, zor durumlarda size çıkışı gösterir ve bilgeliğini size aktarır. Her hayvan erke hayvanı olabilir ancak evcil hayvanlar bu gruba girmezler. Çünkü onlar evcilleşerek bir anlamda kendi vahşi doğalarından uzaklaşmışlardır.

Şaman güç hayvanınıza saygı duymanız çok önemlidir. Onunla bağlantıya geçmenin ilk kuralı budur. Burada saygı her gün onunla bağlantıya geçmek ya da teşekkür etmek olabileceği gibi, onu simgeleyen bir nesneyi bir resmi evinizde, yanınızda bulundurmak da olabilir.

Hayvan Rehberinizi tespit etmenin çeşitli yöntemleri vardır, şamanik rehberlik alma, yüksek benlik bağlantısı, rüyalarınızda görme, sık sık karşınıza çıktığına şahit olma gibi çeşitli deneyimlerle şaman hayvan rehberinizle tanışabilirsiniz.

Aşağıda bu hayvanlardan bazılarının özellikleri ve size verdiği dersler incelenecektir. Ancak sizin rehber hayvanınız başka bir hayvan olarak karşınıza çıkarsa, bu hayvanın özellikleri ile ilgili araştırma yapmanız, onun bakışını ve yaşam şeklini öğrenmeniz ve onunla bağlantıya geçmeniz gerekecektir.

Ayrıca dönemsel olarak size rehberlik yapan hayvanlarda vardır. Burada rehber hayvan o dönem için size mesajlar verecektir.

Şaman Rehberinizi Nasıl Tespit Edeceksiniz?

1- Sık sık karşınıza bu hayvanla ilgili resimler, bilgiler, objeler çıkıyorsa size rehberlik yapıyor olabilir.

2- Rüyalarınızda bu hayvanı sık görmüş ya da görüyor olabilirsiniz.

3- Yüksek benliğinize şaman hayvanınızın hangisi olduğunu sorabilir ve yanıt isteyebilirsiniz. Yüksek benlikten bilgi alma çalışması blok içinde vardır.

4- Meditasyon ile bilgi alabilirsiniz. Meditasyon yapmayı bilenler için bu zor olmayacaktır ama meditasyon yapmayı bilmiyorsanız bu sizin için zor olabilir.

5- Sarkaç kullanmayı biliyorsanız sarkaç ile bilgi alabilirsiniz.

Aşağıda bazı şaman hayvanlarının size verdiği mesajları bulabilirsiniz. Eğer sizin karşınıza başka bir hayvan çıkarsa bu hayvanın doğasını, özelliklerini araştırarak, size nasıl bir mesaj verdiğini anlamaya çalışabilirsiniz.

TİMSAH      

Oldukça güçlü bir hayvandır ve yaşamda kalabilme gücüne sahiptir. Timsah koruyucu ve baskındır, tıpkı bir annenin yavrularını koruması gibi düşünebilirsiniz. Eğer rehber hayvanınız timsah ise sizi güçlendirecektir ve zorluklara karşı dayanma gücü verecektir. Sert derisi ve müthiş dişleriyle sizi koruyacak olan timsah aynı zamanda doğanıza uygun bir hayata doğru sizi yönlendirecektir. Eğer karşınıza timsah sık sık çıkıyorsa size temel hayati ihtiyaçlarınızı güvence altına almanız gerektiğini söylüyordur.

KERTENKELE

Kertenkele gücünü gerekirse kuyruğunu geride bırakarak kaçabilme yeteneğinden alır. Rehber hayvanınız kertenkele ise, o en korkunç anda terk ettiğiniz parçanıza yeniden kavuşma yeteneğini size verecektir. Ancak kertenkele bir kere kuyruğunu bırakabilir, bundan sonra artık yeni kuyruğu bırakılamaz. Bu nedenle rehberiniz size en önemli anda neden vazgeçmeniz gerektiğini de gösterecektir. Kertenkele toprakta yaşayan bir hayvandır ve kişiye dünyasallık özelliği verecektir. Rehber ruhunuz kertenkele ise size zenginlik ve bereket getirmeye çalışır ve gücünü bunun için kullanır. Eğer karşınıza kertenkele sık çıkıyorsa bu durumda size zarar veren bir şeyden vazgeçmenizi öğütlüyordur.

YILAN

Bu rehber ruh kişiye güç ve düşmanlarını sadece enerjisi ile bile korkutma yeteneği verecektir. Yılanlar kadim ilimlerde şifacılık ile ilgilidir ve kundalini enerjisi yılan ile simgelenir. Eğer rehber ruhunuz yılan ise sizi iyi bir şifacı yapabilir, akışa uymanıza yardım eder, düşmanlarınızı sizden uzak tutar ve yaşamınızda adalet sağlamak için size rehberlik yapar. Eğer karşınıza sık sık yılan çıkıyorsa hangi durumda olduğuna bakın, sağlıklı ve hareketi ise size hayatın akıyor demektedir, eğer ölü ise akışın olmadığını ve yumurta ise yeni bir başlangıç yapmanız gerektiğini göstermeye çalışıyordur.

GEYİK

Geyik şamanizmde gücü simgeleyen hayvanlardan biridir. Eğer rehber ruhunuz geyik ise size sezgiler, duyarlılık ve huzur verecektir. Estetik zevkler ve sanat yeteneği size rehberiniziz diğer hediyeleridir. Aynı zamanda rehber ruhunuz olarak sizi yaşamda hızlandırmaya ve algılarınızı geliştirmeye de çalışacaktır. Tehlikeleri hızlı fark etme ve tehlikeden hızlı kaçma rehber ruhu geyik olanların özellikleridir. Eğer karşınıza sık sık geyik çıkıyorsa size şefkati ve nezaketi hatırlatmaya çalışıyordur. Bağışlamanızı, güvenmeyi öğrenmenizi ve en önemlisi hayatınızda sevince daha çok yer vermenizi de size öğütlüyordur.

TAVŞAN

Eğer rehber ruhunuz tavşansa size çabuk karar verme yeteneği, düşmanlarını tanıma öngörüsü ve kolay kolay köşeye sıkışmama özelliği verecektir. Tavşan kişiyi korkularını tanıtacak, onlarla yüzleşmesi ve onları yenmesi ile rehberlik yapacaktır. Tavşan rehber ruhunuz ise size vereceği sevimlilik sizin yaşamdaki silahlarınızdan biri olacaktır. Birçok zaman sadece yaydığınız şirinlik ile işlerinizin daha kolay yürüdüğünü göreceksiniz. Eğer tavşan karşınıza sık sık çıkıyorsa sizi korkularınıza karşı uyarıyordur. Bir konuya fazla odaklanıp, fazla zaman harcadığınızı veya bir şeye saplanıp kaldığınıza söylüyor olabilir.

KARTAL

Kartal şamanik geleneklerde oldukça önemli bir hayvandır. Kişiyi karanlıktan aydınlığa çıkartır, korur, şifacıların yardımcısıdır. Kartal haberci olarak kabul edilir ve kişiye bilgiler, haberler getirir. Eğer ruhsal rehberiniz kartal ise size bilgelik, uzakları görme gücü, yükselme yeteneği, tek başına ayakta kalma gücü ve keskin bir zeka verecektir. Kartal koruyucu olmasının yanında kişinin bedenine hızlı iyileşme yeteneği de verecektir. Eğer karşınıza sık sık kartal çıkıyorsa size kedi özünüzle yüzleşmeniz gerektiğini söylüyordur. Özgürleşmeniz ve yüreğinizin size gösterdiği yolda uçmanız için sizi cesaretlendirdiğini de unutmamalısınız.

BAYKUŞ

Baykuş birçok kültürde uğursuz kabul edilmesine karşın Şamanlıkta sezgisel bilgeliği simgeler. Baykuş şaman rehberinizse size önseziler, telepati yeteneği, bilgilik ile bağlantılar ve geleceği görme gücü verecektir. Maskelerin altındaki gerçekleri gösterme, bilinmeyeni açık hale getirme, bilinçaltı ile bağlantı sağlama ve dünyadaki bilgilikle bağlantı kurma onun verdiği güçledir. Ayrıca artık size yararı olmayan şeyleri size gösterir ve bunlardan kurtulmanız yardım eder. Eğer baykuş karşınıza sık sık çıkıyorsa size kuşkularınızı ve inançlarınızı sorgulamanız gerektiğini ve sessizce enerjinizi toplayarak gerçekte istediğiniz şeylere yönelmeniz gerektiğini söylemek istiyordur.

AYI

Şamanizmde ruhsal desteği ve ruhsal gücü simgeler ve birçok şaman toplum tarafından çok değer gören bir hayvandır. Eğer ruhsal rehberiniz ayı ise size gözlem gücü, sadakat, kendine zaman ayırmak niteliği ve fiziksel dayanıklılık verecektir. Ayının gücü kendini yenileyebilmesi ve ne zaman uyuması ne zaman ayağa kalkması gerektiğini bilmesidir. Ruhsal rehber olarak ayı kişiyi bekleme ve harekete geçmek konusunda yönlendirecek, kendini yenilemesi için ona rehberlik edecektir. Eğer karşınıza sık sık ayı çıkıyorsa size dinlenmeniz, kendinize zaman ayırmanız ve biraz yalnız kalmanız yönünde bir işaret veriyor olabilir.

KELEBEK

Kelebek dengeyi ve güzelliği simgeler. Ruhsal rehberiniz olarak kelebek size denge, uyum ve güzellik getirecektir. Ayrıca diğer işaret ettiği şey de değişim kavramıdır. Tırtıldan kelebeğe dönüşen canlının geçirdiği dönüşüm muhteşemdir ve ruhsal rehberiniz olarak kelebek size değişim ve dönüşüm gücü verecektir. Kelebeğin değişim evresinde larva, koza ve kelebek olma süreçleri vardır ve her bir süreç başka bir yaşamı simgeler. Ruhsal rehber olarak kelebek kişiyi yaşamının değişik evrelerinde destekleyecek ve bu evrelerin özelliklerine göre davranma yeteneği verecektir. Eğer karşınıza sık sık kelebek çıkıyorsa size değişime hazır olmanız gerektiğini, her sonun bir başlangıç olacağını söylemek istiyor olabilir.

YUNUS

Denge, uyum, kolektif bilinç, fedakârlık, özgürlük ve doğal ritmi kavrama yunusun bize rehberlik ettiğini konulardır. Yunuslar birlikte yaşar, iletişim kurar, aile kurar, sever ve anlaşır. Eğer rehber ruhunuz yunus ise size başka insanlarla uyumu yakalama, özgürleşme, hayatın ritmine uyma ve dengeli olma konusunda güç verecektir. Rehber ruh olarak dünyaya barış ve sevinç getirmeniz için sizi destekler, yaptığını her işte, kurduğunuz her iletişimde insanlara uyumlu ve sevinç duygusu oluşturan titreşimler yaymanız için yanınızdadır. Eğer karşınıza sık sık yunus çıkıyorsa size dengeli ve doğa ile uyumlu yaşamanız gerektiğini hatırlatıyor olabilir. Ayrıca daha çok neşeye ihtiyacınız olduğunu da söylüyor olabilir.

TİLKİ

Tilki son derece cin fikirli bir hayvandır ve zekâsı göz kamaştırıcıdır. Bir rehber ruh olarak insanlara zekâ, zor durumlardan kurtulma becerisi, olayları istediği gibi yönlendirme yeteneği ve kurnazlık verecektir. Ortama uyum sağlama yeteneği ve mizah anlayışı da tilkinin ruhsal rehber olarak kazandırdığı yeteneklerdir. Eğer rehber ruhunuz tilki ise size zekanızı kullanma gücü, zor durumlardan kolaylıkla sıyrılma yeteneği ve koşullara uyumlu davranma gücü verecektir. Eğer tilki sik sik karşınıza çıkıyorsa zekânızı kullanmanız gereken bir durumla karşı karşıya olduğunuzu ve çevrenizde gizlenen bazı düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor olabilir.

AT (Yabani at)

Atın ruhsal rehber olarak sunduğu yetenekler özgürlük, hız ve direnme yeteneğidir. Atlar son derece özgür hayvanlardır ve bu yüzden evcilleştirilmeleri zordur. Ne kadar evcilleştirilseler de özgülük ateşi her zaman içlerinde yanar ve her zaman özgürce koşmanın zevkini arzularlar. Bir ruhsal rehber olarak at sizi özgürleşmeye çağıracaktır gereksiz olan, sizi yoran, sizi kısıtlayan her şeyden uzaklaşma ve bunları arkanızda bırakma gücünü size verecektir. Aynı zamanda hayatta hızlı davranabilme, güçlü bir yapıya sahip olma, sadakat ve sezgi gücü vermek de ruhsal rehber olarak onların doğasında vardır. Eğer karşınıza sık sık at çıkıyorsa sizi özgürleşmeniz konusunda uyarıyor olabilir.

ÖRÜMCEK

Örümceğin yeteneği ağ yapma yeteneğidir. Ağlarını mükemmel bir tasarımla yapan örümcek bu ağ sayesinde karnını doyurmakta ve hayatta kalmaktadır. Eğer örümcek ruhsal rehberiniz ise size hayatınızı tasarlama ve kurduğunuz ağlarla hayatta kalma becerisi verecektir. Yaşamınıza oluşturduğunuz tasarımlar sizin için faydalı olacaktır ve kazanç getirecektir. Aynı şekilde yine hayatınızdaki sorunların sizin ördüğünüz ağlardan kaynaklandığını gösterecek ve size yaşam tasarımınızı yaparken sonuçları sizin için faydalı olacak ya da zararlı olacak tasarımlarla ilgili aydınlanma, öngörü verecektir. Eğer örümcek karşınıza sık sık çıkıyorsa size hayatınızda ördüğünüz ağ ile ilgili düşünmeniz için uyarı gönderiyordur. Seçimlerinizin sonucunun size ne getireceğini sorgulamanızı istiyordur.

SİNCAP

Sincapların en önemli özellikleri başka hayvanlardan ve insanlardan korkmamalarıdır ancak bu özellikleri yüzünden ciddi zararlar da görebilmektedirler. Eğer ruhsal rehberiniz bir sincap ise size güven duygusu verecektir. Ayrıca bu hayvanlar birçok yiyeceği kış için saklar ama sonunda nereye koyduklarını unutur, koklayarak yerlerini bulurlar. Bu özellikleri ile insanlara rehberlik yaparken güvende olmak için neleri biriktirdiklerini ve biriktirdikleri şeylerin gerçekten güvence verip vermediğini de sorgulatırlar. Ruhsal rehber olarak sincap kişiyi yaşamda sert inişler yaşadıkları zaman koruyacaktır ve düşüşlerinin çok daha yumuşak olmasını sağlayacaktır. Eğer sincap karşınıza sık sık çıkıyorsa güvenlik duygunuzu sorgulamanızı istemektedir, her şeyi güvenli görmek sizin için sorun olabilir.

KAPLUMBAĞA

Kaplumbağa toprak ile direk bağlantılı bir canlıdır ve aynı zamanda suda yaşayan türleri de vardır. Bir ruhsal rehber olarak toprağın bereketini, dayanıklılığını ve bilgeliğini size verecektir. Evini sırtında taşıyan bu canlı, kişiye dünyanın her yerinin evi olduğu mesajını verir. Çok güçlü kabuğu ile rehber olarak korur ve kişiye sabretme özelliği verir. Eğer ruhsal rehberiniz kaplumbağa ise size güvence, doğa ile sağlam bağlantılar, bereket ve sabır verecektir. Eğer kaplumbağa sık sık karşınıza çıkıyorsa size yavaşlamanızı ve hedeflerinize ilerlerken daha sakin ve daha dingin olmanız gerektiğini söylüyor olabilir.

KURT

Bir ruhsal rehber olarak kurt başkaları ile birlikte hareket etme ancak bunu yaparken kimliğinizden vazgeçmeme yeteneğini size verecektir. Kurt kolektif yaşam ile bireyselleşmenin dengesinin en mükemmel şekilde görülebileceği bir hayvandır. Yaşamınızda kendi ihtiyaçlarınız ile sevdiğiniz kişilerin ihtiyaçları arasında denge kurmanızı, iletişim yeteneğinizi geliştirmenizi, sorumluluklarınızı dengeli bir şekilde üstlenmenizi ve bilgiyi paylaşmanızı size öğretecek ve sizi büyük gücüyle koruyacaktır. Eğer ruhsal rehberiniz kurt ise aynı zamanda duyularınızı da arttıracaktır. Sık sık karşınıza kurt çıkıyorsa sizi sürünün lideri olma ya da sürüye uyum sağlamanız gerektiği ile ilgili bir mesaj veriyor olabilir.

KARINCA

Karıncanın gücü çalışkanlığı ve yaptığı her şeyi koloninin yani bütünün iyiliği için yapmasıdır. Eğer ruhsal rehberiniz karınca ise size çalışma için büyük bir enerji verecektir ve ailenizin, iş arkadaşlarınızın, sevdiğiniz insanların iyiliği için çalışma azmine sahi olmanıza yardım edecektir. Karınca oldukça zeki bir hayvandır ve bir rehber olarak size de zekânızı iş yaşamınızda kullanma becerisi verecektir. Aynı zamanda ekip çalışmasında başarı verir ve kişiye işbirliğini öğretir. Eğer karşınıza sık sık karınca çıkıyorsa size işbirliği ve bütünün hayrına çalışmak konusunda bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir.

YARASA

Yarasanın gücü yönünü bulma yeteneği ve kendini içinde bulunduğu ortama adapte etme becerisidir. Eğer ruhsal rehberiniz yarasa ile en karanlık gecelerde bile doğru yönü bulmanıza yardım eder. Yaşam koşullarınıza adapte olmanız ve zor durumlarda bile yaşam sevincinizi korumanız konusunda sizi destekler. Bir ruhsal rehber olarak size yolu gösterecek, zor günlerinizde yanınızda olacak ve size rehberlik ederek, en doğru adımları atmanızı destekleyecektir. Eğer yarasa karşınıza sık sık çıkıyorsa size gittiğiniz yönün doğru olup olmadığını sorgulamanız yönünde bir mesaj veriyor olabilir.

KARGA

Karganın gücü ortak yaşam içinde birbirlerini destekleme, bilgi iletme ve ne zaman saklanıp ne zaman harekete geçeceğini bilme gücüdür. Eğer ruhsal rehberiniz karga ise size isabetli kararlar verme yeteneği verecektir. Aynı zamanda başkaları ile birlikte karar verebilme yeteneğini ve başkaları gözleyerek öğrenebilme yeteneğini de verir. Karganın gizemleri koruduğuna dair bir inanç vardır ve sizin sırlarınızı korumanıza yardım edecektir. Eğer karşınıza sık sık karga çıkıyorsa olaylardan ders almanızı ve başkaları ile birlikte hareket etmenizi söylüyor olabilir.

KURBAĞA

Kurbağanın arındırma ve temizleme gücüdür. Dünyada zararlı böceklerin büyük bir kısmını kurbağalar yer ve bu böceklerin sayısını bir anlamda kontrol altında tutar. Eğer ruhsal rehberiniz kurbağa ise sizi korurken size arınma, temizlenme ve huzur verecektir. Kurbağa su elementi ile bağlantılıdır ve dolayısı ile duyguları haber verir ve duygusal temizlik sağlar. İçsel karmaşanıza sükûnet getirir, hayatınıza ritim getirir ve sesi ile şifa verir. Eğer kurbağa karşınıza sık sık çıkıyorsa size aşırı savunmada olduğunuzu ve bu nedenle yol alamadığınızı söylüyor olabilir.

KÖSTEBEK

Köstebek gücünü yer altında ustaca hareket edebilmesinden ve muhteşem geçitler oluşturabilmesinden alır. Eğer ruhsal rehberiniz köstebek ise size olayların altındaki gerçekleri keşfetme, bilinçaltınızda bulunan ve sizi bloke eden şeyleri güçlü bir şekilde görme ve benliğinizin derinliklerini fark etme yeteneği verecektir. Köstebek kişiye hayatın farklı alanlarına geçmek için geçitler açma gücü verir ve çoğu zaman çevrenizdeki kişiler sizin ne yaptığınızı ya da ne yapmaya çalıştığınızı bile anlamayacaktır. Eğer köstebek karşınıza sık sık çıkıyorsa, kendi içsel benliğinizde olan ve sizi bloke eden bir şeyleri fark ettirmek istiyor olabilir.

GÜVERCİN

Güvercin gücünü yolunu bulma yeteneğinden ve hedeflerini iyi saptama güçlerinden alırlar. Eğer güvercin ruhsal rehberiniz ise size yolunuzu her koşulda bulma, hayatta kaybolmama ve hedefinize nasıl varacağınızı bilmeseniz de yola çıktığınız anda bunu başarabilme yeteneği verecektir. Aynı zamanda uyumlu güzelliği ve haber taşımaktaki başarısı ile sizi soysal anlamda destekleyecektir. Eğer güvercin sık sık karşınıza çıkıyorsa size kalbinize ve sezgilerinize güvenerek yola çıkmanızı, yolu mutlaka bulacağınızı söylemek istiyor olabilir.

KİRPİ

Kirpi gücünü oklarından alır. Eğer ruhsal rehberiniz bir kirpi ise size saldırıları geri püskürtme gücü, düşmanlarınızı korkutup kaçırma gücü, kendinizi en etkin şekilde savunmayı öğretecektir. Kirpi hem ruhsal hem zihinsel saldırılara karşı çok etkin silahlarla donanmanıza yardım edecektir. Eğer karşınıza sık sık kirpi çıkıyorsa sizi bir tehlikeye karşı uyarıyor olabilir.

AKBABA

Akbaba gücünü pislikleri temizleme yeteneğinden alır. Eğer ruhsal rehberiniz akbaba ise size kötü ve pis durumları olumlu şeylere çevirme yeteneği verecektir. Akbaba görüş yeteneğinizi artırır ve pis olanı hemen fark etmenizi sağlar. Bir ruhsal rehber olarak sizi sürekli ruhsal ve zihinsel olarak temiz olmanız için yönlendirir ve zihninizdeki kötü düşünceleri size gösterir. Eğer sık sık akbaba karşınıza çıkıyorsa size pis bir durumu, olumluya çevirmeniz gerektiğini söylüyor olabilir.

Diğer hayvanlar

Aslan: Gücünü tanınan otoritesinden ve bedensel kuvvetinden alır. Aslan ruhsal rehberiniz ise size ihtişam, güç ve otorite verecektir. Sizi her anlamda güçlü gösterecek ve koruyacaktır.

Kaplan: Şamanlar kaplana kutsal gözüyle bakar ve çok değer verirler. Kaplan gücünü keskin duyularından, hareket yeteneğinden ve avlanmadaki başarısından alır. Eğer ruhsal rehberiniz kaplan ise size istediğiniz şeyleri elde etme konusunda ince taktikler geliştirme ve hedeflerinize mutlaka ulaşma yeteneği verecektir.

Akrep: Akrep gücünü zehirli iğnesinden ve dayanıklı bedeninden alır. Eğer ruhsal rehberiniz akrep ise size son derece etkili ama zehirli olabilecek güçler verecektir. Bu güçleri doğru şekilde kullanmazsanız istemeden de olsa insanlara zarar verebilirsiniz ama gücünüzün farkında olursanız, o gücü hiç kullanmadan düşmanlarınızın sizden uzak durmasını sağlarsınız. Akrep bir ruhsal rehber olarak son derece güçlüdür ve her türlü zorluğa dayanma gücü verir.

Arı: Arı gücünü hizmet etme ruhundan alır. Ruhsal rehberiniz arı ise size başkalarına hizmet etme yeteneği, işbirliği yapma özelliği ve dünya için faydalı şeyler üretme yeteneği verir.

Bukalemun: Bukalemun gücünü kendini değiştirebilme yeteneğinden alır. Eğer ruhsal rehberiniz bukalemun ise size kendinizi ortama adapte etme yeteneği verecek bu şekilde güvende olmanızı sağlayacaktır.

Alıntı

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Bir yorum

  1. bugun copte iki civciv buldum neredeyse son nefeslerini veriyorlardi eve getirdim sicak turtum dua ettim dogal ilaclarla su icirsim son nefeslerini sesizce vermelerini bekledim…1 saa sonra gozlerinibactilar su an ikiside cok iyi durumdalar rehber hayvan tavul civ iv vb olmasi hakkinda gorus yazabilirmisiniz yada size neyi anlattigini paylasirmisiniz
    sevgiler
    Berrin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

buddha

DURUGÖRÜ NEDİR?

  En basit tanımıyla Durugörü: Beş duyunun dışında, eşyaları, olayları ve düşünceleri algılama ve ...