triple_spiral_by_admyrrek

SPİRAL SEMBOLLER

En eski spiral semboller İrlandada Newgrange megalitik bölgesinde görülmüştür ve bu gizemli sembollerin tarihi yaklaşık İÖ.3200’lere uzanmaktadır. Ruhsal açıdan bakıldığında, spiraller birer birlik ve yükseliş sembollerine dönüşürler.

njnYeniden doğuş ve gelişim açısından spiral sembolü merkezden başlayan ve dışa doğru gelişen doğanın şuurunu temsil eder. Bu, çoğu mistik tarafından fark edildiği gibi, var olan her şey için geçerlidir. Bu, Doğa’nın ve Evren’in ebedi gücüdür.

Ruhsallık açısından bakıldığında spiral sembolü dışsal şuurdan (materyalizm, dışrak farkındalık, ego, dışrak algılama) içsel şuura (aydınlanma, görülmeyen öz, kozmik farkındalık) giden yolu temsil eder.

Spiraller yaşam deneyimleri vasıtasıyla gerçekleşen hareketi temsil ederler.

Keltler bu sembolü yolculuğumuzu merkeze ve ışığa doğru yaptığımız için özellikle sürekli gelişimin, büyümenin ve genişlemenin sembolü olarak görürler.

The Sacred of Geometry

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

49235

KOZMİK YUMURTA

  Yaratılışı ve kozmik evrenin meydana gelişini ifade edebilmek üzere, çeşitli tradisyonlarda kullanılan bir ...