gjg

DUMANLA ARINDIRMA

 

Tütsüleme veya dumanla arındırma çok eskilerden beri bütün dünyada değişik kültürler tarafından başarıyla kullanılmaktadır. Özellikle Amerika’ da Kızılderili kabileleri arasında çok yaygın olan tütsüleme günümüzde alternatif şifa teknikleri ile ilgilenen birçok kişi tarafından da öğrenilip kullanılmaktadır.

Gerektiği zaman tütsülemede kullanılan bitkilerin dumanı, kokusu ve frekansıyla fiziksel bedeni olduğu kadar, enerji bedenleri, çakraları, enerji alanlarını, değişik mekânları, kristalleri ve negatif enerji olduğunu hissettiğimiz her şeyi arındırmak mümkündür. Aslında arındırma için mutlaka bir negatiflik sezmeyi beklememek ve bunu günlük yaşantımızda bir adet haline getirmek faydalıdır.

Odaların arındırılması:

40553429_514495048973802_2127662977040380275_nBir odayı tütsüleyip arındırmak için kurutulmuş adaçayını (defne, üzerlik) büyükçe bir deniz kabuğunun içine, düz ve büyükçe bir taşın üzerine veya kilden yapılmış bir kaba koyunuz. Kibritle tutuşturun, birkaç saniye yandıktan sonra alevleri elinizle veya bir tüy kullanarak söndürün.

Alevler kaybolup sadece duman kalınca bu dumanı odanın içinde saatin ters yönüne yürüyerek dolaştırın. Bu işleme odanın arındığını hissedinceye kadar devam edin (ben 3 kere odada dönüyorum Ç.S.). Eğer ağır bir hastalık veya düşük frekanslı enerjilerden arındırıyorsanız, arındırma sonrası pencereleri açarak odayı havalandırın.

Astral varlık veya düşük frekanslı enerjilerin zaman zaman bizlere veya bizi ziyaret eden kişilere bağlanmaları mümkündür. Bazen bizi ziyaret eden bir kişi bu tür enerjileri arkasında bırakabilir.

Hiç sizi ziyaret eden kişi ayrıldıktan sonra bulunduğunuz ortamın enerjisinin değiştiğini ve sanki o kişinin arkasında bir şeyler bıraktığını hissettiniz mi?

Kişiler arkalarında düşük frekanslı duygularını, hastalıklarını veya negatif astral enerjileri bırakabilirler. Böyle bir durum hissettiğiniz zaman, ortamı arındırın ve size faydalı olmayan her şeyin evrensel Işığa gitmesini isteyin.

Eğer mümkünse çalıştığınız ortamı da arındırın. Genellikle floresan lambalarının kullanıldığı ve temiz hava almayan yerlerde yoğun frekanslı enerji birikir ve kişinin zamanla kendisini halsiz ve bitkin hissetmesine neden olur. Enerji bedenlerimizin frekansı düştüğü ve zayıfladığı zaman bunu genellikle fiziksel rahatsızlıklar izler.

İnsanların arındırılması:

İnsanların arındırılmasında özellikle çakraların bulunduğu bölgeler başta gelir. Çakraların hepsinin bir arada uyum içinde çalışması gereklidir. Çakralar dengeli olduğu sürece evrensel yaşam enerjisi bedene akar. Çakralardan herhangi biri dengesiz çalıştığı zaman o bölgeye akan enerji zayıflar, ayrıca diğer çakralar da bu dengesizlikten etkilenirler.

Bir kişiyi arındırmak için kişinin aurasının veya enerji alanının başladığı noktayı bulmak gerekir. Bu herkeste değişiktir ve enerji alanını hissetmenizi gerektirir. Bunu hissedebilmek için kişiye doğru yaklaşın. Kişinin enerji alanına girdiğinizi hissedeceksiniz.

Bu alanı bulduktan sonra tütsünüzü yakın ve dumanı arındıracağınız kişiye doğru elinizle veya bir tüyle yönlendirin. Bunu kişinin çevresinde saat yönünün tersine doğru dönerek yapın ve döndükçe daireleri küçültüp kişiye yaklaşın.

Enerji alanının temizlendiğini hissettiğiniz zaman çakralara konsantre olun. Çakraları bedenin önünden ve arkasından tek tek dumanı yönlendirerek arındırın. Bundan sonra bedeni dumanla elinizle veya tüyünüzle baştan ayağa kadar süpürün.

Bu işlemi de kişinin çevresinde saat yönünün tersine doğru dönerek gerçekleştirin. Kişiye kendisini nasıl hissettiğini sorun. Eğer belli bir bölgenin daha fazla arındırılmasını arzu ediyorlarsa dumanı bu bölgede bir süre yoğunlaştırın.

Kendinizi arındırma:

Kendinizi arındırmak için yanan tütsüyü yere koyun. Tütsünün etrafında saat yönünün tersine doğru yavaş yavaş dönün. Dumanın bedeninizi ve bütün varlığınızı sardığını hissedin. Kendi enerji alanınızı olabildiğince elinizle veya tüyünüzle süpürün.

Arzu ederseniz dumana doğru eğilip ellerinizle yıkanır gibi dumanı bedeninize çekmeniz de mümkündür. Dumanı soluyup bedeninizi içten de arıtabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra genellikle meditasyon yapılması tavsiye edilir.

Arındırmada tüyün önemi:

native-american-prayer-stick-each-i-create-is-smudged-with-sage-for-cleansing-purification-and-charged-life-force-energy-home-improvement-neighbor-gifArındırmada tüy kullanmak oldukça önemlidir. Dumanı bedenin çevresinde ve çakra bölgelerinde yaymak için kullanılan tüy elektromanyetik bir alan oluşturulur. Bedenin sol tarafı negatif iyonları, sağ tarafı ise pozitif iyonları taşır. Genellikle bunlardan birine doğru eğilimimiz vardır.

Tüy kullanmak adaçayının dumanı ile birlikte iyonları dengeler. Arındırmada herhangi bir tüy kullanılabilir. Ancak sevdiğiniz ve kendinizi spiritüel olarak yakın hissettiğiniz bir kuşun tüyünü kullanmak daha rahatlatıcı ve etkileyicidir.

♥ Servet Çınar Öğretileri ♥

 

 

 

 

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

thoth-mynzah-osiris

HERMETİK ÖĞRETİ’DE İNİSİYASYON

  Başlangıçtan bu güne kadar yeryüzünde yaşamış inisiyeler içinde beşeriyeti belki de en fazla ...