Star_Burst_by_Aeires

Işığınız parlak ötesi olsun!

selahattin0217

Şu an Çiğdem olarak yaşadığım hayatımda tahminen yirmi seneyi aşkın birçok kişi gibi kendi aydınlanma sürecimi yaşıyorum. Çocukluğumdan beri kendimi, dünyanın halini, dünyanın dışını anlamaya çalışıyorum bu minicik zekâmla. İstanbul’ da yaşarken, evimizin arka bahçesinde bir elma ağacımız vardı. Yirmili yaşlarımda (normal kızlar erkek peşinde koşarken!), geceleri o ağaca çıkıp, yıldızlara bakıp beni gelip almalarını dilerdim (eklediğim resmimdeki meşhur ağacım!) . Birçok kitap okudum. Halen bir şeyleri öğrenmiş de biliyormuş gibi, tanıdıklarıma edindiğim bilgileri aktardığım sırada bile ne kadar aciz olduğumun farkında olduğumu düşünenlerdenim.

Ve her zaman dediğim gibi, bana ve benim gibilere, bizlerin en yüksek hayrını gözeten yüksek boyuttaki varlıklar gülerek ve acıyarak bakıyorlardır! : ))) Bu haldeyken birçok tanıdığım bana benim ‘ilgilendiğim konuları’ sorarken; ‘’Eeee, nasıl gidiyor? Evreni çözdün mü?’’, ‘’Nirvana’ ya ulaştın mı?’’, ‘’Mistik konularla uğraşıyor muşsun!’’ vs. gibi sorular sorup, yorum yapıyorlar. Ben de, bunların boş zamanda uğraşılacak hobi gibi şeyler olmadığını anlatıyorum. Bir kaç ay evvel de bir tanıdığıma dediğim gibi, bu konular bizlerin, insanlığın zaten içinde bulunduğu durumlar. Burada paylaştığımız bilgiler, sorular, beyin fırtınaları hayat programımıza dâhil şeyler. ‘’Öyle bir şey yok!’’, ‘’Bu mümkün değil!’’, ‘’Mucizelere inanmam!’’ diyenlere şöyle derim ben: ‘’E sen varsın! Mucize sensin!’’ Daha evvel de belirttiğim gibi herkesin farklı ve kendine has bir aydınlanma süreci var.

İnsanların gerçekte neler olup bittiğinin farkına varması, kişinin kendi özel sürecidir. Bu Kur’an’ı okumaya başlamak da olabilir, meditasyon ya da yoga yapmak, Kuantum konusunu araştırmak ya da dünyayı gezip, başka kültürleri tanımak olabilir. Hiç fark etmez. Önemli olan öğrenme isteğidir. Umarım yaşadığım sürece bu isteğim hiç körelmez. Herkesin anlayış ve ayırt etme gücü kuvvetlensin ki birbirimizin öğretilerinden faydalanabilelim ve ilk önce kendimiz olmak üzere, dünyamızı iyileştirebilelim. Işığınız Parlak ötesi olsun!!!!

: )))))

Çiğdem Sarıgül – 2014

Hakkında Çiğdem Sarıgül

1969 yılında Almanya' da doğdum. 1996 senesinden beri Antalya' da özel bir hava yolu şirketinde çalışıyorum. Kendimi bildim bileli bu evrendeki gerçek rolümüzü, gerçekten nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi araştırmaya çalışıyorum. : )

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.

x

Check Also

a12ef2d9491d550e87de06cf61048f8c

İlk Önce Kendini Düzelt!

  Doğanın, yeşilin elden gittiğini düşünüp, tepki gösterip açık havada iğrenç sigara dumanıyla havamızı kirletenler, yerlere ...